Meniu
Coșul meu

Garantie

CERTIFICAT DE CALITATE ȘI GARANȚIEPrezentul certificat atestă calitatea produsului livrat și conformitatea acestuia cu standardele internaționale, corespunzătoare clasei în care se încadrează.

Produsul beneficiază de garanție conform legii 449/2003 si O.G. 174/2008, pe o perioada de 24 luni de la data livrării acestuia. În perioada de garanție cumpărătorul are dreptul în mod gratuit la repararea produsului sau înlocuirea pieselor si subansamblelor defecte din vina producătorului.


Prezentul produs are în componența subansamble electronice și mecanice care necesită o manipulare atentă pentru a se evita șocurile, umezeala, pătrunderea de lichid în interior sau expunerea la radiația solară si surse de caldură. Temperatura ambiantă de funcționare trebuie să se încadreze între 5 - 25°C.


Pentru a beneficia de garanție, cumpărătorul are următoarele obligații:

  • piesa achizitionata sa fie montata de catre o firma sau persoana autorizata.
  • sa folosească produsul conform instrucțiunilor de utilizare si să păstreze produsul în conditii optime.
  • la apariția unei situații anormale în funcționarea echipamentului să anunte agentul de service care îl deservește, după ce verifică dacă sunt îndeplinite condițiile de utilizare, este interzisă intervenția asupra produsului .
  • să păstreze cu grija prezentul certificat de garanție sau factura ce cuprinde certificatul de garantie.
  • piesa sa nu fie defectata din cauza unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu alte piese uzate, defecte sau modificate.

Nerespectarea obligațiilor de mai sus atrage pierderea garanției. De la garantie sunt excluse:

  • părtile de natură consumabilă.
  • defectele cauzate de suprasarcini, întreruperi sau conectarea incorectă a alimentării electrice
  • defectele datorate conectării greșite a accesoriilor opționale.


Certificat de garanție
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii